header_vervolg

Status Quotes

Dé beste Status Quo tribute band die het Westelijk halfrond rijk is komt - met Toon Eppink uit Almelo in de gelederen - op zaterdag 1 juli optreden op ons festival met de allergrootste hits van Status Quo en enkele obscure publieksfavorieten. HobNob proudly presents: STATUS QUOTES!

De mannen zijn stuk voor stuk opgegroeid met de muziek van Status Quo en dat hoor je! Met veel respect voor de sound, look en feel van het origineel worden Quo-krakers voor het voetlicht gebracht. 

Sinds de eerste optredens in 2015 is het hard gegaan met Status Quotes. Hoogtepunt tot nu toe is het optreden in het Engelse Minehead op de Quo Convention voor zo’n 1000 uitzinnige fans. Na afloop mocht de band de complimenten in ontvangst nemen van niemand minder dan Alan Lancaster en John Coghlan, de originele bassist en drummer en beiden oprichters van Status Quo.

Status Quotes komt zo dicht in de buurt van het originele Quo-geluid dat Alan Lancaster zei:
“They sound just like the original, It’s good to hear those songs performed so well”.
Er worden nummers gespeeld uit de Greatest Hits collectie zoals Down Down, Roll Over Lay Down, Hold you Back, Whatever You Want en What You're Proposing, en zeker ook albumtracks voor de echte hardcore Quo-fans.

De opzwepende "12-bar-boogie" en de pakkende songs worden op solide wijze en met veel energie, passie en overtuiging gespeeld door Status Quotes, en zorgen voor een Rock & Roll feest van de eerste orde. Zie daar maar eens stil bij te blijven staan!

Bekijk hier de promovideo

youtube-video-thumbnail

Status Quotes op zaterdag 1 juli | Schelfhorstpark Almelo

We tellen af, nog ...

Dag
Uur
Minuut
Seconde
Dag
Uur
Minuut
Seconde
Scroll naar boven