header_vervolg

Aanmelden bewoners

Beste buren van HobNob Festival,

Na drie jaar stilte is in september vorig jaar het nieuwe bestuur gestart met de organisatie van het 15e HobNob Festival. We willen jullie, de directe buren, graag via deze brief informeren over deze jubileum editie.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt. Trouwe bezoekers zullen zien dat het terrein anders is ingericht. De podia staan niet meer naast elkaar. Het hoofdpodium staat op dezelfde plek (met de voorzijde naar de Sluitersveldsingel) en het tweede podium staat bij ‘Stone Henge’ richting de Van Regteren Limpurgsingel. Dit jaar zijn er tenten voor zon (of onverhoopt regen), meer zitplekken en verlichting en voor het eerst een Almeloplein.

Gezellig samen zijn!
HobNob staat voor gezellig samen zijn! Wij willen graag voor alle Almeloërs en noabers, jong en oud, een toegankelijk muziekfestival organiseren. Dankzij onze sponsoren en vele vrijwilligers lukt het ook dit jaar weer een gratis HOBNOB te organiseren.

Om 13.00 uur is de opening met Fanfareorkest Wilhelmina en de Koninklijke Almelosche Harmonie. Ook gaat dan het programma voor kinderen van start. Ze kunnen dansen, knutselen en zelf muziek maken. Het is de hele dag feest! Muziek van talenten, rockers, internationale bands én JETT REBEL!
Het hele programma staat op www.hobnob.nl. Hier vinden jullie ook meer informatie over de nieuwe inrichting van het terrein.

Lekkere trek of dorst? Ook daar hebben we aan gedacht. Voor een snack of maaltijd, drankje of iets speciaals kun je terecht bij onze FoodStreet of het Almeloplein. Je hoeft niet meer naar huis, dus blijf gezellig tot 00.30 uur.

Buren van HobNob
We hopen dat jullie natuurlijk ook komen genieten met familie en vrienden. Bij HOBNOB is iedereen welkom. Het bestuur, en meer dan honderd vrijwilligers, hopen jullie dan ook te zien, op 1 juli in het Schelfhorstpark. Wanneer jullie je vooraf aanmelden ontvangen jullie een consumptiemuntje.
Aanmelden kan door even het formuliertje op deze pagina in te vullen.

Aanmeldformulier

Vul de onderstaande gegevens in om u aan te melden.

ontwerp_presentatie_bestuur

Meer weten?

Hebben jullie vragen? Ervaren jullie overlast of klachten? Neem dan contact op met de voorzitter:

Hinke Mulder

Scroll naar boven