header_vervolg

Geef om HobNob!

In september vorig jaar is het nieuwe bestuur gestart met de organisatie van het 15e HobNob Festival. De afgelopen maanden is er hard gewerkt. Alle bands zijn geboekt! We hebben voor ieder wat wils, met Jett Rebel als grote publiekstrekker. Voor de ouderen, gezinnen en kinderen hebben we een leuk middagprogramma met De Koninklijke Almelosche Harmonie, Fanfareorkest Wilhelmina, talenten van Studio15 en dans-, knutsel- en muziekworkshops van Kaliber Kunstenschool.

Trouwe bezoekers zullen zien dat het terrein anders is ingericht. Tenten voor zon (of onverhoopt regen), meer zitplekken en verlichting en voor het eerst een Almeloplein.

Samen
HobNob staat voor gezellig samen zijn! Wij willen graag voor alle Almeloërs en noabers, jong en oud, een toegankelijk muziekfestival organiseren. Dankzij onze sponsoren en vele vrijwilligers lukt het ook dit jaar weer een gratis HobNob HOBNOB festival te organiseren.

HobNob móet gratis blijven

De 15e keer HobNob in Almelo – dat wordt weer een feest om nooit te vergeten. Jij kunt ons helpen! Natuurlijk door 1 juli te komen. Maar ook door een vrije gift. Iedere donatie helpt, groot óf klein.
Scroll naar boven