header_vervolg

Stichting De Tuin steunt HobNob

HobNob is hét GRATIS pop/rock festival voor iedereen en dat willen we graag zo houden. Daarom zijn we afhankelijk van sponsorinkomsten en subsidies. We ontwikkelen met bedrijven en instellingen een lange termijn relatie en zoeken samen zoeken naar mogelijkheden hoe we elkaar kunnen versterken. HobNob heeft een goede naam, een zeer brede doelgroep én een groot bereik via on- en offline kanalen.

Zo kwam ook Stichting De Tuin op ons pad met een bijzonder sympathiek gebaar. Het bedrijf is al meer dan 25 jaar gehuisvest in Almelo met een zeer goede staat van dienst. HobNob mocht onlangs een heel mooi geldbedrag in ontvangst nemen. “We geven graag iets terug aan de maatschappij, vooral waar het om goede doelen gaat. Wat ons erg aanspreekt is dat HobNob gratis toegankelijk is voor iedereen en dus ook voor mensen die geen kaartje kunnen kopen om naar een concert te gaan”, aldus Chris Pil, bestuurslid van Stichting De Tuin.

Stichting De Tuin doneert jaarlijks aan enkele goede doelen, zoals de Voedselbank en voor het eerst dit jaar het HobNob Festival. Mede dankzij hen heeft HobNob nog steeds een bestaansrecht.

sjabloon
Scroll naar boven