header_vervolg

Entertainment

Heb je kinderen die graag knutselen, dansen of muziek maken?

Op zaterdag 1 juli kunnen is er ook voor de kinderen van alles te doen. Vanaf 13.00 uur helpen de knutselprofs van Kaliber Kunstenschool je om je eigen muziekinstrument te maken. Ook kun je zelf leren trommelen op een Djembé met Paul Percussie.
Even zin om te dansen? Om 14.00 uur is er een dansdemo, van streetdance tot modern dance met een vleugje jazz dance door de leerlingen van Kaliber Kunstenschool. HobNob Festival is gratis en de kinderactiviteiten zijn ook gratis. En er is ranja voor iedereen. Neem dus alle vriendjes en vriendinnetjes mee!

Lekker smeren ...

Het aantal gevallen van huidkanker is de afgelopen 30 jaar sterk toegenomen; het afgelopen jaar hebben 60.000 Nederlanders de diagnose huidkanker gekregen, en daarmee is het de meest voorkomende vorm van kanker in ons land. Verbranding door de zon is hier van grote invloed op.

Op HobNob vind je een KWF – insmeerbar, waar onze bezoekers gratis ingesmeerd kunnen worden.

GRATIS oordopjes!

Wij hanteren de wettelijke normen voor geluidsoverlast en adviseren onze bezoekers om rekening te houden met het volume van de muziek op het terrein en bij de podia door gehoorbescherming te dragen. Op HobNob wordt ook gebruik gemaakt van lichteffecten, die eventueel gevaar kunnen opleveren voor mensen met epilepsie of een overgevoeligheid voor licht.
Bij de ingang zijn oordopjes gratis verkrijgbaar, aangeboden door Van Merksteijn, Delta Plus én Voskamp.

Het HobNob beker-systeem

Geen veld vol met platgetrapte plastic bekers en afval.
Bij aankomst op HobNob Festival ontvang je een (gratis) bekermunt. Deze kun je vervolgens inwisselen voor een beker. Met een beker of met een bekermunt kun je dus een drankje halen.
Wil je even geen drankje, maar ook geen lege beker bij je houden? Geen zorgen, je kunt je beker weer inwisselen voor een bekermunt. Als je je beker of bekermunt kwijtraakt, betaal je een halve munt voor een nieuwe beker.

Scroll naar boven