header_jett_rebel

Line Up

Inmiddels hebben we de volledige line-up bekend gemaakt en je ziet hieronder - in willekeurige volgorde - wie er komen optreden op HobNob op zaterdag 1 juli a.s. in het Schelfhorstpark. Er zijn 2 podia waar om en om wordt gespeeld. In deze editie 2023 treden maar liefst 11 bands en 2 orkesten op. Voor elk wat wils dus! De time-table publiceren we binnenkort ook hier ...

HOBNOB_SocialMediaPost_Jett Rebel_1080x1080px

Dé headliner van HobNob 2023!

Jett Rebel is een van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. Sinds de release van zijn eerste EP in 2013 is het ongelooflijk hard gegaan met de carrière van dit muzikale wonderkind. Geen festivalpodium is hem vreemd en inmiddels heeft hij meerdere tours door het buitenland gedaan.

Jett Rebel werkt vrijwel altijd alleen. Hij schrijft, componeert en produceert zijn eigen muziek, hij doet zelf de opnames en speelt alle instrumenten en zingt zangpartijen zelf in.

Jett Rebel is groot muziekliefhebber en -verzamelaar. Hij heeft een grote collectie mp3s en vinylplaten, en luistert vooral naar jaren 60/70/80-muziek en veel zeldzamere werken die alleen op vinyl te verkrijgen zijn. De muzieksmaak van Rebel is vrij breed. Door zijn vader is hij naar Led Zeppelin en Deep Purple gaan luisteren maar ook naar Donna Summer en Stevie Wonder.

En op zaterdag 1 juli komt hij naar Almelo!

Dé beste Status Quo tribute band die het Westelijk halfrond rijk is komt - met Toon Eppink uit Almelo in de gelederen - op zaterdag 1 juli optreden op ons festival met de allergrootste hits van Status Quo en enkele obscure publieksfavorieten.
HobNob proudly presents: STATUS QUOTES!

We nemen je mee terug naar de 90’s! 

Jawel, op zaterdag 1 juli a.s. met vijf schitterende meiden en een vierkoppige band, genaamd Totally Spice. Denk aan de jaren ’90 en je denkt aan de Spice Girls. Totally Spice is geen gewone coverband. Totally Spice is een klasse apart. Dichter bij the real thing kom je niet!

Papaformigas is een spektakel om live te zien. De band mengt ska met allerlei exotische stijlen en talen: Balkan, Gipsy en Klezemer. De band heeft onlangs een nieuwe single uitgebracht: Delirium. Laat je verrassen door deze bijzondere act van Papaformigas op zaterdag 1 juli in het Schelfhorstpark!

Ramkot is één van de meest beloftevolle jonge Belgische rockbands van het moment. Met een indrukwekkende clubtour bewijst het Gentse trio dat hun stevige, maar dansbare muziek ook live moet ervaren worden. Ramrock, quoi, courtesy of Ramkot. Zaterdag 1 juli live te bewonderen op HobNob!

Marco Mendoza komt naar Almelo!
Hij toerde met de groten der aarde in de rock muziek; Whitesnake, Thin Lizzy, Ted Nugent en vele anderen zagen in hem een van de beste basgitaristen op deze aardbol. Marco is een echte entertainer, dus zorg dat je hem niet mist op zaterdag 1 juli in het Schelfhorstpark.

Het vieze randje van je pizza, de lelijke plek op je knie of de heerlijke rockmuziek op een festival, KOR$T! De catchy pop/rock riffs en markante gitaarsolo's doen denken aan een combinatie van Goldband & Van Halen. De hoge energie die van het podium af spat maakt het lastig om niet meteen te gaan dansen.

Knights is een originele Rock band met uitsluitend eigen geschreven nummers, met invloeden van: psychedelische, blues, rock'n roll en indie-rock.
Het wordt een familiefeestje met de gebroeders Donolan en Dulcina op gitaar en zang én zus Dulcina de Oliveira Soares op drums.

Liefhebbers van een portie ouderwetse heavy metal opgelet!  Burning uit Stadskanaal komt een uurtje knallen op HobNob. De band is in 2013 opgericht en bracht in 2014 de single Something Is Lurking In The Dark uit op vinyl. De complete oplage van die single was binnen de kortste keren helemaal uitverkocht.

Marathon moet net als deelnemers van een hardloopwedstrijd regelmatig van de blaren bekomen. Blaren die ontstaan door spel vol overgave, maar ook symbool staan voor de blaren waar hun generatie steeds vaker op moet zitten. Dat gaan we allemaal bewonderen op zaterdag 1 juli!

Dé openingsact op HobNob 2023! Fanfareorkest Wilhelmina Almelo is het enige fanfareorkest in Almelo. De vereniging bestaat uit een fanfareorkest en een beginnersorkest. Wilhelmina heeft een eigen muziekopleiding met gediplomeerde docenten.

Samen met Fanfareorkest Wilhelmina, dé openingsact op HobNob 2023. De vereniging bestaat al 120 jaar en het repertoire is zeer gevarieerd. Van de traditionele harmonie muziek tot popmuziek en filmmuziek. Maar ook met regelmaat een paso dobele.

De oprichter van deze band is wereldberoemd in Almelo en omstreken. Bottleneck rocker Jean Hofman had in maart 2020 de ambitie om een nieuwe band op te richten met als doel: een lekkere Southern Rock band met een lekkere vleug Blues en Soul ...

We tellen af, nog ...

Dag
Uur
Minuut
Seconde
Dag
Uur
Minuut
Seconde
Scroll naar boven