header_vervolg

Line Up

Gedurende de maanden maart t/m juni maken we bekend wie er komen optreden op HobNob. Er zijn 2 podia waar om en om wordt gespeeld. In totaal treden er zo'n 12 bands op.
De eerste band is inmiddels bekend ...

Dé beste Status Quo tribute band die het Westelijk halfrond rijk is komt - met Toon Eppink uit Almelo in de gelederen - op zaterdag 1 juli optreden op ons festival met de allergrootste hits van Status Quo en enkele obscure publieksfavorieten.
HobNob proudly presents: STATUS QUOTES!

We nemen je mee terug naar de 90’s! 

Jawel, op zaterdag 1 juli a.s. met vijf schitterende meiden en een vierkoppige band, genaamd Totally Spice.
Denk aan de jaren ’90 en je denkt aan de Spice Girls. Totally Spice is geen gewone coverband. Totally Spice is een klasse apart. Dichter bij the real thing kom je niet!

Papaformigas is een spektakel om live te zien. De band mengt ska met allerlei exotische stijlen en talen: Balkan, Gipsy en Klezemer. De band heeft onlangs een nieuwe single uitgebracht: Delirium. Laat je verrassen door deze bijzondere act van Papaformigas op zaterdag 1 juli in het Schelfhorstpark!

Ramkot is één van de meest beloftevolle jonge Belgische rockbands van het moment. Met een indrukwekkende clubtour bewijst het Gentse trio dat hun stevige, maar dansbare muziek ook live moet ervaren worden. Ramrock, quoi, courtesy of Ramkot. Zaterdag 1 juli live te bewonderen op HobNob!

Marco Mendoza komt naar Almelo!
Hij toerde met de groten der aarde in de rock muziek; Whitesnake, Thin Lizzy, Ted Nugent en vele anderen zagen in hem een van de beste basgitaristen op deze aardbol. Marco is een echte entertainer, dus zorg dat je hem niet mist op zaterdag 1 juli in het Schelfhorstpark.

Het vieze randje van je pizza, de lelijke plek op je knie of de heerlijke rockmuziek op een festival, KOR$T!
De catchy pop/rock riffs en markante gitaarsolo's doen denken aan een combinatie van Goldband & Van Halen. De hoge energie die van het podium af spat
maakt het lastig om niet meteen te gaan dansen.

Knights is een originele Rock band met uitsluitend eigen geschreven nummers, met invloeden van: psychedelische, blues, rock'n roll en indie-rock.
Het wordt een familiefeestje met de gebroeders Donolan en Dulcina op gitaar en zang én zus Dulcina de Oliveira Soares op drums.

Liefhebbers van een portie ouderwetse heavy metal opgelet!  Burning uit Stadskanaal komt een uurtje knallen op HobNob. De band is in 2013 opgericht en bracht in 2014 de single Something Is Lurking In The Dark uit op vinyl. De complete oplage van die single was binnen de kortste keren helemaal uitverkocht.

Marathon moet net als deelnemers van een hardloopwedstrijd regelmatig van de blaren bekomen. Blaren die ontstaan door spel vol overgave, maar ook symbool staan voor de blaren waar hun generatie steeds vaker op moet zitten. Dat gaan we allemaal bewonderen op zaterdag 1 juli!

Dé openingsact op HobNob 2023! Fanfareorkest Wilhelmina Almelo is het enige fanfareorkest in Almelo. De vereniging bestaat uit een fanfareorkest en een beginnersorkest. Wilhelmina heeft een eigen muziekopleiding met gediplomeerde docenten.

Samen met Fanfareorkest Wilhelmina, dé openingsact op HobNob 2023. De vereniging bestaat al 120 jaar en het repertoire is zeer gevarieerd. Van de traditionele harmonie muziek tot popmuziek en filmmuziek. Maar ook met regelmaat een paso dobele.

De oprichter van deze band is wereldberoemd in Almelo en omstreken. Bottleneck rocker Jean Hofman had in maart 2020 de ambitie om een nieuwe band op te richten met als doel: een lekkere Southern Rock band met een lekkere vleug Blues en Soul ...

We tellen af, nog ...

Dag
Uur
Minuut
Seconde
Dag
Uur
Minuut
Seconde
Scroll naar boven