header_vervolg

Line Up

De line-up voor HobNob editie 2024 is bekend! Op zaterdag 6 juli a.s. gaan we een mooi feest maken met o.a. de onderstaande bands in het Schelfhorstpark. Er zijn 2 podia waar om en om wordt gespeeld. De time-table publiceren we binnenkort ook hier.

Maar liefst een tweede plaats in het SBS6 programma "The Tribute - Battle of the Bands! Dé tribute band van Creedance Clearwater Revival zie je op zaterdag 6 juli bij ons. En jawel, de toegang is GRATIS!

Samen met je ouders je eerste popconcert beleven? Komkommermaarbij op 6 juli. HobNob heeft dit jaar ook weer een fantastisch programma voor de kids uit Almelo en omstreken.

Volledig uit je dak gaan met een stel geweldige gekken die zich Jaya the Cat noemen? Dikke hulde voor onze Jeroen, die alles uit de kast heeft getrokken om deze fantastische band op HobNob te krijgen.

Voor een flink portie eigentijdse "Alternative Metal" gevormd door groovende riffs en catchy melodieën kom je op zaterdag 6 juli naar HobNob. Deze 5 koppige band uit Overijssel heeft onlangs de ...

Wie de Dawn Brothers aan het werk ziet, wordt onherroepelijk meegezogen in de muzikale wervelwind die over het podium raast. Het gaat alle kanten op, waarbij rock, folk, blues en soul ogenschijnlijk ...

Chef Defect maakt van elke gelegenheid een festival party. Deze achtkoppige band verzorgt funky muziek met positieve vibes en een gestoorde liveshow, voor iedereen die helemaal uit z’n plaat wil gaan!

Dirty beats, hypnotiserende slide, huilende mondharmonica en lekker veel fuzz. Dat kan je verwachten van deze vierkoppige band uit België.

Frontvrouw van de band is het uit Lattrop afkomstige muzikale talent Liesbeth Hofste. Liesbeth heeft een stemgeluid vergelijkbaar met de sound van Susan Tedeschi!

We tellen af, nog ...

Dag
Uur
Minuut
Seconde
Dag
Uur
Minuut
Seconde

Diamondsponsor

Diamondsponsor

Podiumsponsor

Scroll naar boven