header_vervolg

Vrijwilligers

Kom jij ons helpen?

Zonder vrijwilligers kan HobNob niet bestaan. Wil jij ons helpen het festival tot een succes te maken? Heel graag! We zoeken opbouwers en afbouwers, tappers, toiletmedewerkers, gastvrouwen en heren en allrounders die beschikbaar zijn. In ruil krijg je een  collectors T-shirt (want wie wil nou niet zo'n vet crew-shirt?), een hele leuke dag en een vrijwilligersfeest.

Als vrijwilliger draag jij actief bij aan het succes van ons mooie festival en ben jij het visitekaartje voor HobNob.

Interesse?

Interesse? Vul dan 1 of meerdere formulieren in op deze pagina en geef aan wat je wilt doen op welke tijd/dag.

Bij het invullen van de formulieren ga je akkoord met een indeling in onze groepsapp. Voor alle duidelijkheid: je gegevens worden niet met derden gedeeld!

vrijwilligersoproep

Meld je hier aan als vrijwilliger!

We hebben het vrijwilligerswerk in drie hoofdgroepen verdeeld. Om het voor jou zo duidelijk mogelijk te maken, kun je meteen aangeven in welke functie je graag zou willen werken en op welke tijden.

Als je klikt op 1 van de onderstaande knoppen, dan ga je naar een invulformulier. Vul die even goed in en wij nemen dan contact met je op.

Medewerker bar

Wil jij graag achter de bar werken tijdens HobNob? Meld je dan aan als barmedewerker:

Opbouw en Afbouw

Ben jij handig en wil jij ons graag helpen met het op- en afbouwen van het festivalterrein? Meld je dan aan:

Overige functies

Wil jij graag werken op het gebied van Centrale Post / verkeer, toiletten, gastvrouw/gastheer, backstage food uitgifte of media? Meld je dan hier aan:

alex_fokkinga

Meer weten?

Wil je eerst meer informatie of heb je vragen, waarvan je de antwoorden niet vindt in deze website? Neem dan gerust contact op met onze vrijwilligers coördinator:

Alex Fokkinga

Scroll naar boven