header_vervolg

Food & Beverage

Nieuw op HobNob: Het Almeloplein!

Even bijkletsen met je vrienden of gewoon lekker chillen met een speciaal biertje erbij? Dat kan! In samenwerking met Zwarte Parochie presenteren wij met trots het Almeloplein. Een lokaal (speciaal)biertje met een lokaal hapje aangeboden door lokale ondernemers. Wat je precies gaat meemaken vertellen we je binnenkort!

Betalen doe je met munten

De entree is en blijft gratis natuurlijk! Wil je wat eten of drinken dan betaal je met munten.
De muntautomaten staan vlak bij de ingang van het terrein. De munten kun je kopen met pin of cash. Er is geen mogelijkheid om munten in te leveren. De munten kosten  €1,60 per stuk.

GRATIS oordopjes

Oordopjes worden GRATIS beschikbaar gesteld door Van Merksteijn, Delta Plus en Voskamp. Ze zijn verkrijgbaar bij de ingang van het terrein. Per persoon 1 setje.

Het HobNob bekersysteem

Geen veld vol met platgetrapte plastic bekers en afval. 

Bij aankomst op HobNob Festival ontvang je een (gratis) bekermunt. Deze kun je vervolgens inwisselen voor een beker. Met een beker of met een bekermunt kun je dus een drankje halen. 

Wil je even geen drankje, maar ook geen lege beker bij je houden? Geen zorgen, je kunt je beker weer inwisselen voor een bekermunt. Als je je beker of bekermunt kwijtraakt, betaal je een halve munt voor een nieuwe beker.

almeloplein_food
Scroll naar boven