header_vervolg

Gezocht: muzikaal talent ...

THE HOBNOB STAGE BATTLE op 14 mei

Samen met Studio15 en Kaliber Kunstenschool organiseert HobNob Festival THE HOBNOB STAGE BATTLE op 14 mei van 19.00 tot 23.00u bij Studio15.

Pop- of rocktalent op HobNob Festival
HobNob daagt alle pop- en rockmuzikanten uit Almelo en omgeving uit voor THE HOBNOB STAGE BATTLE. Bands, rappers en singer/songwriters tot 25 jaar kunnen zich voor 31 maart aanmelden bij Studio15. De winnaar(s) treden op 1 juli 2023 op tijdens HobNob Festival. Tijdens de battle wordt door de jury besloten hoeveel speelminuten de winnaars krijgen. De avond wordt gepresenteerd door DJ André Tuller, tevens bestuurslid van HobNob.

Publiek welkom
Wil je ook weten welk muzikaal talent er in Almelo en omstreken actief is? Kom dan 14 mei naar de HOBNOB STAGE BATTLE bij Studio 15. Aanmelden is niet nodig, entree is (net als bij HobNob Festival) gratis.

Voor meer informatie over de HobNob Stage Battle neem contact op met:
Ellis Sportell, zangcoach

Studio 15
Studio15 biedt gratis activiteiten met als doel talentontwikkeling voor jongeren in Almelo tussen de 12 en 30 jaar op het gebied van muziek, dans, fotografie, evenementenorganisatie, ondernemerschap, theater en meer. Studio15 heeft verschillende masterclasses en projecten, ruimte om te oefenen, materialen om te gebruiken en een professioneel podium om op te treden! Zo kun jij Bij Studio15 kunnen jongeren op een laagdrempelige manier uitproberen en ontdekken waar je talent ligt. Studio15 is een samenwerking tussen Kaliber Kunstenschool en Avedan Jongerenwerk.

Kaliber Kunstenschool
Bij Kaliber Kunstenschool ben je op de juiste plek als je dol bent op muziek, dans, theater of beeldende kunst en dit zelf wilt beoefenen. Wij geloven dat creativiteit mensen verder en samenbrengt en willen daarom het creatieve talent in zoveel mogelijk mensen aanboren. We doen dit alleen met professioneel geschoolde docenten in heel Twente! Van harp tot theatersport en van streetdance tot boetseren, het kan allemaal.

Scroll naar boven