header_vervolg

Opbouw en Afbouw medewerkers

Geef nu je voorkeur op!

Over ruim 3 maanden gaan we weer los met HobNob 2024 en wel op 6 juli! Wat fijn dat jij er weer bij bent, want zonder jou is er geen HobNob.

Vorig jaar hebben we als organisatie veel geleerd, bijvoorbeeld dat we jou ook ruimte moeten geven om te genieten van het festival. Dus niet van begin tot einde alleen maar druk zijn met werken.

Wij gaan in april de indelingen maken en houden zo veel mogelijk rekening met je voorkeur voor de activiteit en de shift die je voorkeur heeft. Het kan zijn dat we een beetje moeten schuiven. We laten je in mei weten hoe je ingedeeld bent. Mocht dit niet passen, dan kun je dit doorgeven.

LET OP:
Wanneer je geen voorkeur aangeeft dan gaan we ervan uit dat we je onverhoopt moeten uitschrijven als vrijwilliger. Hier ontvang je in mei een bevestiging van.

In juni zal de vrijwilligersbijeenkomst weer plaatsvinden, hier kun je alle informatie verwachten, en vragen stellen wanneer iets niet duidelijk is. Heb je nu al een vraag? Stuur deze dan naar vrijwilligers@hobnob.nl.

Opbouw en afbouw

Ik wil graag helpen met:
Je mag 1 of beide dagen kiezen
Ik wil graag helpen met:

alex_fokkinga

Meer weten?

Wil je eerst meer informatie of heb je vragen, waarvan je de antwoorden niet vindt in deze website? Neem dan gerust contact op met onze vrijwilligers coördinator:

Alex Fokkinga

Scroll naar boven