header_vervolg

Persbericht

Almelo, 4 november 2022

HobNob maakt doorstart met nieuw team

De stichting HobNob 2000, dat elk jaar het gratis pop/rockfestival in het Schelfhorstpark te Almelo organiseert, heeft een nieuw bestuur. Na een oproep via social media en vele gesprekken, heeft de zittende bestuurder Robert Menger een enthousiaste groep ervaren mensen gevonden om HobNob de komende jaren te gaan organiseren. Op 3 november 2022 heeft het nieuwe bestuur de taken van Ursula Wijnen overgenomen. Ursula trad in 2017 aan als voorzitter en leidde samen met Robert de organisatie - met een tomeloze inzet - naar een aantal zeer succesvolle edities van het festival.

15 jaar HobNob
Op zaterdag 1 juli 2023 vindt de jubileumeditie van HobNob, plaats in het Schelfhorstpark te Almelo. Na 3 jaar afwezigheid - als gevolg van de Coronapandemie én het eindigen van het bestuur - is het eindelijk weer feest.

“We hebben in korte tijd een enthousiast team gevonden met verschillende achtergronden en expertise. Met ambitie, frisse ideeën en bovenal enorm veel energie gaan we ons de komende jaren inzetten voor HobNob”, aldus de kersverse voorzitter Hinke Mulder.

Samenstelling nieuw bestuur

Het nieuwe bestuur bestaat uit:
Hinke Mulder - Voorzitter
Tom Kerkhof - Penningmeester
Anita Reuvekamp-Valk - Secretaris
Robert Menger - Vicevoorzitter / Programmeur artiesten
André Tuller - Marketing & Communicatie, Sponsoring

Team HobNob
Behalve het bestuur van 5 personen zijn er nog 4 mensen die gaan bijdragen aan de komende edities van HobNob. Team HobNob bestaat uit muziekliefhebbers pur sang, die allen van mening zijn dat het festival móet blijven bestaan. Alex Fokkinga, Jeroen Visser, Roel Nijhof en Jan Schokker stropen ook de mouwen op en zetten zich in voor o.a. techniek, vrijwilligers, muziek en food & beverage.

“Samen, voor iedereen, dat is toch wel het motto van HobNob. We hopen voor de 15e editie van HobNob één of twee bekende bands te kunnen boeken, waarvoor heel Almelo op 1 juli 2023 naar het Schelfhorstpark komt”, vervolgt Mulder.

Voor meer informatie en interview aanvragen kunt u contact opnemen met:
André Tuller
 | T: 06 51 64 49 45
 | E: andre@hobnob.nl

Scroll naar boven